Gå til innhold

Travel vår og forsommer

1. juli 2012

Omplassering i prydhagen

Det har vært en aktiv vår og forsommer i prydhagen. Og fortsatt står noe igjen, bl.a. legging av plen ved bringebær og innkjørsel, som gjøres i disse dager.

I prydhagen ble en stor gul thuja skjært ned og to buskroser flyttet. For å gjenopprette balansen måtte hele bedet omstruktureres. Nesten alle plantene har fått ny plass. Nå skal vi vurdere plasseringen gjennom en hagesesong og se om farger og høyder passer sammen. Kanskje må noen planter få enda en ny plass til høsten. Men rosene skal få stå!

Nytt anlegg ved innkjørsel til FLOR

Veien til FLOR er lagt bak framhuset på gården, og det er laget et pent område med innkjørsel til parkeringsplass og eget tun. En gullregn er plantet og omsluttes av et steinbed, som skiller FLOR fra det private området. Naturstein er tatt i bruk sammen med singel og grus, samt et eget rosebed og plen.

Innendørs aktivitet

Andre aktiviteter denne våren og forsommeren, har vært innendørs. Nytt inngangsparti mot syd fra parkeringsplass og tun er så godt som ferdigstilt. Her er det en liten garderobeplass, men også en solrik hagestue mot vest, med gamle møbler og romantisk tapet.

I tillegg har vi fått en liten matbod for bl.a. fryse- og kjøleskap. Ved å flytte kjøleskapet fra kjøkkenet, fikk vi frigjort en liten krok til noen tradisjonsrike gjenstander fra det gamle bondekjøkkenet. Det ble historisk sett riktigere uten et kjøleskap i bryggerhuskjøkkenet!

Gjenstår

Etter hvert som hage- og innredningsarbeidet blir ferdig, skal huset males. Vi skal også hogge ved til bakerovnen. Det blir godt å få fylt opp med granfliser, så vi får god varme i bakerovnen!

Så blir det klart for nye bakekurs. Men kom gjerne innom og se på stedet, få en kopp kaffe og vurder om dette er et sted for deg på et framtidig – praktisk eller teoretisk – kurs.

No comments yet

Gi gjerne en tilbakemelding!

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

%d bloggere liker dette: