Gå til innhold

Bakesesongen er på sitt høyeste i oktober og november

9. september 2012

Planlegge høsten

Nå merker vi for alvor at høsten har gjort sitt inntog og idag har vi fyrt i ovnen og vært mer inne enn vi har vært vant til på lenge! Det er tid for å planlegge høsten og førjulstid for deg som vil være med å bake eller lære noe nytt.

Lefsebaking

Baking på takke krever øving, og du kan lære noen enkle teknikker for å få mot og lyst til å bake selv. Oppskrifter på potetlompe, tynnbrød til milju, grovt flatbrød og fin festlefse er tilgjengelig på kurset, og vi øver oss sammen og inspirerer hverandre! Takkebaking gir god stemning i «bakehuset»!

Baking i steinovn

Den første kursdagen med bakerovnsbrød og annen bakst stekt i steinovn, er allerede 19. sept. kl 12 – 17, og det er noen ledige plasser. Vi tar for oss laging av forskjellige deiger, fyring i bakerovnen, soping, steking og litt historie. Det blir alltid en spesiell atmosfære når vi står rundt bakerovnen og skal ta ut baksten, det er spennende!

Bestill gjerne din egen dag og få med deg noen venner.

No comments yet

Gi gjerne en tilbakemelding!

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

%d bloggere liker dette: