Bakesesongen er på sitt høyeste i oktober og november
Planlegge høsten
Nå merker vi for alvor at høsten har gjort sitt inntog og idag har vi fyrt i ovnen og vært mer inne enn vi har vært vant til på lenge! Det er tid for å planlegge høsten og førjulstid for deg som vil være med å bake eller lære noe nytt.
Lefsebaking
Baking på takke krever øving, og du kan lære noen enkle teknikker for å få mot og lyst til å bake selv. Oppskrifter på potetlompe, tynnbrød til milju, grovt flatbrød og fin festlefse er tilgjengelig på kurset, og vi øver oss sammen og inspirerer hverandre! Takkebaking gir god stemning i «bakehuset»!
Baking i steinovn
Den første kursdagen med bakerovnsbrød og annen bakst stekt i steinovn, er allerede 19. sept. kl 12 – 17, og det er noen ledige plasser. Vi tar for oss laging av forskjellige deiger, fyring i bakerovnen, soping, steking og litt historie. Det blir alltid en spesiell atmosfære når vi står rundt bakerovnen og skal ta ut baksten, det er spennende!