Gå til innhold

Ferie og ny dag for besøkshage

28. juni 2013

Vellykket dag med besøkshage

Mange gjester kom og var med på hagerundene denne dagen. Det så ut til at de koste seg både ute og inne i kafeteriaen, hvor buffeten bugnet av nybakt brød, rikelig med pålegg, vafler og boller. Noen traff kjente og nye bekjentskaper ble også opprettet.

IMG_0909

Ny dag for besøkshage

Dette ga mersmak, og det blir en ny dag med Åpen Besøkshage 18. juli kl. 12.00 – 18.00. Vi baker brød på de dagene som annonseres som Åpne besøkshagedager. Du kan besøke hagen og kafeteriaen andre torsdager også, men da baker vi sannsynligvis ikke i bakerovnen nå på sommeren.

DSC_0090

Ferie

Det er ferie hos FLOR inspirasjon i ukene 27 og 28. Velkommen tilbake fra uke 29 og utover. Kafeteriaen vil være åpen hver torsdag kl. 14 – 18 som vanlig, med anledning til å kjøpe med deg varer fra husets fryseboks. Men altså: På Åpne Besøkshagedager kan du få med deg ferske brød og det åpnes kl. 12.

2 kommentarer leave one →
  1. Ågot Gjærde Benjaminsen permalink
    20. juli 2013 12:11

    Vakkert, vakkert! En oase, dyktig fotografert! Sier jeg, som sitter langt oppi nord og bare leser om dette… Desto større opplevelse for dem som var med på det!!? 🙂

  2. 20. juli 2013 12:20

    Var ikke der, leser bare om dette og nyter nettsiden. Vakkert, vakkert! En oase, dyktig fotografert. Hvor mye mer må ikke de besøkende ha gledet seg over stedet! 🙂
    Lykke til videre!

Gi gjerne en tilbakemelding!

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

%d bloggere liker dette: