Gå til innhold

Det snør og snør

6. februar 2014

Nedbør på torsdager..

Det har vært en svært våt 2014 hittil. Det begynte med å regne til langt ut i januar. Så kom kulda og det ble noen uker med kontinuerlig snøvær, lett, fin fløyelssnø, men det ble MYE! Rådyra sank i til nakken så jeg så bare ryggen og hodet der det peste seg fram, stakkars!

Trappa ved gjesteinngangen vår ble fort full av snø og til sist var det en haug som rakk til øverst på vinduet. Tydelig et utsatt sted der snøen blåste over taket og landet rett foran døra. Så kom regnet tilbake og snøhaugen sank ca en meter på bare ett døgn. Nå snør det igjen, tung, kram, våt snø.

Rart, det der med nedbør.. Jeg har merket meg over flere uker, ja det har blitt måneder, at det kommer nedbør på torsdager da vi har vår åpne kafe. Enten veldig mye regn, eller nesten uframkommelig p.g.a. snø. Ikke det at det er uframkommelig her, siden vi har brøytemannskaper på gården. Men det kan nok være mindre lystbetont å ta ut på slike dager, da det tar tid før offentlige brøytemannskaper har rukket over alle veier så de er helt brøytet.

Jeg gleder meg til sola igjen vil titte fram, det er lenge siden nå. Og om vi kunne få noen dager med fint skiføre før snøen forsvinner, ville det bli strålende! Februar er en fin måned, da sol og varme igjen tar tak og vi får følelsen av den klassiske gode våren i emning.

No comments yet

Gi gjerne en tilbakemelding!

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

%d bloggere liker dette: