Gå til innhold

Årsprogram og utvidet åpningstid

18. februar 2014

Ny vri på kafeteriatilbudet

Til nå har vi hatt åpen kafeteria hver torsdag kl. 14 – 18, og salg av brød og andre varer etter at bakerovnsbrødene er tatt ut av ovnen. Denne åpningstiden vil vi fortsette med, men vi vil bake mer småbakst som rundstykker, boller, müslibrød etc. i stekeovnen på torsdager heretter.

I tillegg utvider vi åpningstiden med noen lørdager hver andre eller tredje lørdag kl. 12 – 17. På lørdagene fyrer vi i bakerovnen og du kan få kjøpt ferske bakerovnsbrød. Vi har lagt opp til et tema på lørdagene gjennom hele året, som f.eks. Visning av markeringen av våpenslippet under krigen, Åpen prydhage, Åpning av meditasjonsløypene o.l.  Vi tilbyr en varmrett hver lørdag, ofte også på torsdager, i tillegg til godt brødmåltid og søte kaker.

Våre første temadager

Vårt første tema er følgende: Visning av opptak fra markeringen av flyslippet på gården under krigen, tatt under 50-årsjubileet i 1995 for Norges frigjøring. Denne visningen varer ca. 45 min. Det er også anledning til å gå et par hundre meter og se bautaen som er satt opp og stedet som på veiskilt er anvist med den forvirrende betegnelsen «Slipplass». Det er et krigsminnesmerke for våpenslippet i april 1945, som fant sted på jordene rett øst for bautaen. Kodeordet for de ansvarlige for flyslippet, var: «Kjøttkaker smaker godt». Varmretten disse dagene er kjøttkaker med tilbehør.

Det er satt av tre dager til dette temaet: 15. mars, 29. mars og 12. april. Åpent kl. 12 – 17. Velkommen!

Andre åpne dager i året

Torsdager som ikke er åpne: Skjærtorsdag 17. april, 1. mai, Kristi himmelfartsdag 29. mai og 26. juni.

Andre lørdager som er åpne: 3. mai, 24. mai, 14. juni, 5. juli, 19. juli, 2. august, 16. august, 30. august, 13. september, 27. september, 25. oktober, 15. november, 29. november og 13. desember.

No comments yet

Gi gjerne en tilbakemelding!

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

%d bloggere liker dette: