Gå til innhold

Våren er her nå

3. april 2014

Vellykket med lørdagsåpent

Vi har nå hatt åpent to lørdager, og har hatt veldig fornøyde gjester hver gang. Vi ser at dette er et godt tilbud for mange. Vi har vist filmen fra frigjøringens 50-årsjubileum i Stokke som var her på gården med ca. 1800 personer tilstede. Siste visning er lørdag 12. april.

Mange synes også det er interessant å komme til et bryggerhus med gammelt interiør,  kulturell lokalhistorie og god atmosfære. Og attpåtil få seg en god, gammeldags middag med godt bakverk til kaffen etterpå.

For ikke å snakke om den gode samtalen.. Her treffes folk, ukjente og kjente, og mange får utvidet bekjentskapskretsen. For her kan man menge seg med andre, om man vil, ikke måtte sitte alene.

Det er vår

Vi kjenner på den deilige kjølige lufta, som er så frisk og god. Og sola som varmer så godt i den bleke og hustrige kroppen fra de grå ukene i vinter, da vi knapt fikk et glimt av den. Tungt var det på slutten, sjeldent tungt, da vi savnet lyset og varmen fra den kjære sola vår, som nå endelig kommer og skaper liv i naturen rundt oss. Vi trenger fargene fra blomstene, sangen fra fuglene og det grønne graset som spirer fram på åker og eng. Det gjør noe viktig med oss og for oss: Vi kjenner at vi lever med! Takk for våren!

Tidligere på torsdager

På programmet vårt står det at vi åpner kl. 14 på torsdager. Vi åpner nå for at man kan komme tidligere, fra kl. 12, dersom man vil ha en lunsj. Dette kan avtales ved en telefon, melding eller mail en dag i forveien.

Programmet for hele året står oppført under kafeteria. Det kan også fås i papirformat hos oss.

 

No comments yet

Gi gjerne en tilbakemelding!

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

%d bloggere liker dette: