Gå til innhold

Snart vinter

3. november 2014

Sommeren

Sommeren 2014 vil vi særlig huske p.g.a. den langvarige varmen og høye temperaturer i juli. Hagen «sto stille» i de dagene, det var ikke godt å bruke kroppen mer enn høyst nødvendig, noe som er identisk med å arbeide i hagen.

??????????????????????????????

Likevel, mange drømmer ble til virkelighet: Oppgradering av steinkant av naturstein, ny steinkant av belegningsstein to steder, nytt stort bed ved innkjørselen og omplanting av busker og stauder. Jeg har nå valgt å ha utvalgte farger i noen av bedene: 1) Laksrosa og hvite blomster sammen med blodfargede blader, 2) Rosa, hvite og vinrøde blomster, 3) Knall blå og hvite blomster, og 4) Hvite, blodrøde og gule blomster.

Med utvidede åpningstider i kafeteriaen, dvs. lørdagsåpent i tillegg til torsdagene, ble det en fin besøkssommer. Alle åpningsdager fikk besøk, og flere grupper bestilte en dag (utenom) med suppe og lefse til sine deltakere, samt vandring i hagen og meditasjonsløypa.

 

Høsten

Det har vært en lang og fin høst, men nå har det regnet en stund. Jeg har ryddet i hagen og kjøkkenhagen på fine dager, og beskjært to epletrær. Georginerøttene og blå salvie-rot er tatt opp for overvintring, kjempehyasinten, muskatene og tårene er tatt inn og bare Agapanthusen venter på et passende sted å overvintre. Nå er det tid for å pynte med naturmaterialer fra skogen ved inngangene før vinteren setter inn.

 

Blå Agapanthus med 8 stengler

Blå Agapanthus med 8 stengler

 

Lefser

Nå er det også tid for lefsebaking for salg. Bestill gjerne i god tid før jul.

Festlefse

Festlefse

No comments yet

Gi gjerne en tilbakemelding!

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

%d bloggere liker dette: