Gå til innhold

Godt nytt år 2015!

8. januar 2015

Tilbud i 2015

Etter en kald og god julefeiring, kom varmegradene tilbake og forandret snø og frostrim til grønn natur igjen. Hva vil ettervinteren og våren bringe for hagen? Kanskje det er tid for å legge bar over utsatte planter, roser og busker? Det nye året ligger åpent og ukjent foran oss, og vi møter det med spenning om hva det vil bringe av nye muligheter av forskjellig art. Vi ønsker alle våre gjester velkommen til våre tilbud og et godt nytt år i 2015!

Desember ble en fin avslutning på året med mange besøkende og en aktiv bakesesong med kurs, salg av lefser, formkaker og brød. 2014 ble et år med mest fokus på nettopp kafeteriaen, lefsesalg og besøk av grupper. Men det ble også deltakelse på et høstmarked, tre kurs og satsing på nye mattilbud, som varm mat i kafeteriaen og nye bakeoppskrifter.

Lefsekurs

I 2015 setter vi opp 6 faste datoer for lefsekurs, alle på lørdager. På våren holdes to kurs: 14. og 28. feb., og på høsten fire kurs: 26. sept., 10.okt., 7. nov. og 21. nov. Påmelding senest ei uke i forkant. Kurset varer ca. 5-6 timer.

Retreat

I tillegg er vi igang med å utarbeide et fast opplegg for dagsretreat. Datoer for disse er også lagt til lørdager: På våren 14. mars og 9. mai, på høsten 12. sept. og 24. okt. Program er lagt ut under diakoni og påmelding må skje senest ei uke før aktuell dato.

Gruppebesøk

Grupper kan bestille tid for sine samlinger utenom oppsatte tider for kurs, retreat og kafeteria.

Kafeteria

Program for kafeteriaen er lagt ut under kafeteria. Første åpne kafeteria på nyåret er torsdag 15. jan. kl. 14 – 18 og første lørdagsåpne kafeteria med bakerovnsbrød og varm mat er 24. jan. kl. 12 – 17.

Ferier

Vi forsøker med åpen lørdagskafeteria påskeaften, ellers er resten av påskeuka stengt.

Alle høytids- og helligdager holdes stengt.

Sommerferien varer i år fra 17. juli – 12. aug.

Juleferie fra 13. des.

No comments yet

Gi gjerne en tilbakemelding!

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

%d bloggere liker dette: