Gå til innhold

Nytt år – nye muligheter

9. desember 2015

FLOR lille

FLOR inspirasjon har fått en liten avlegger: FLOR lille.

Det betyr at kafeteriaen på gården legges ned og flyttes til Fossnesområdet, nærmere bestemt til det huset som heter Furulund, et stort rødt hus litt lenger inn enn parkeringsplassen. Der har vi laget en bitte liten kafé, derav navnet. Der har vi også fått eget kjøkken hvor jeg nå står og baker lefser. Det er ikke laget faste åpningstider ennå. Foreløpig er det åpent når jeg setter ut plakaten og tenner lysene som skal vise vei.

Hva så med Bryggerhuset på gården – er det ikke lenger i bruk?

Jo, dersom du vil komme med en sluttet gruppe, stor eller liten, så kan vi treffes i Bryggerhuset som tidligere. Der er det god plass til ca. 30 personer. Men det er viktig at du da bestiller på forhånd, ellers er jeg sannsynligvis på FLOR lille.

 

Fortsatt bakerovnsbrød

Jeg vil fortsatt bake brød i bakerovnen annenhver lørdag, men har ikke laget årsplanen ennå. Sannsynligvis starter jeg 23. januar, men følg med på Facebook eller her, jeg vil oppdatere når det blir helt klart.

Når brødene er tatt ut av ovnen, vil jeg frakte dem til FLOR lille til ca kl. 13. Det betyr at du må komme ca. kl. 12.30 hvis du vil hente brød hjemme i bryggerhuset som før. Det blir også ny pris. Både ferske og frosne brød vil heretter koste kr 50.

Jeg baker nå også noen av brødene i langpanne og steker dem i vanlig stekeovn. De blir større enn bakerovnsbrødene og får en avlang form. Pris på et helt brød er kr 60, men du kan også få et halvt brød til halv pris. Det er den samme gode deigen, og jeg kaller brødet for Bondebrød.

 

Snart nytt år

Jeg vil benytte anledningen til å takke alle gode trofaste gjester og kunder for alle besøk gjennom året! Velkommen til nye besøk både på gamle og nye trakter. En god juletid ønskes dere, og så håper jeg vi alle kan se fram mot et nytt år med mange nye muligheter!

 

No comments yet

Gi gjerne en tilbakemelding!

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

%d bloggere liker dette: