Gå til innhold

Snart juli og høysommer

13. juni 2016

Travel forsommer

Travelt, men hva har jeg gjort denne våren? Noen ganger fylles dagene, ikke bare med tydelige resultater på hva man har utført av arbeid, men av viktige begivenheter i livet, i familien eller i nær vennekrets. Det har vært litt slik denne våren og forsommeren. I tillegg til høytider og høytidsdager har mange dager vært brukt på viktige merkedager, gledelige og triste, som et nytt barn til verden, begravelser og besøk hos barn og barnebarn. Tre søndager har hatt/har spesielle utfordringer, med å forberede til salg av planter og lefser, og nå siste søndag i juni: Hageselskapets 1000 åpne hager med kafeteria, som krever litt ekstra stell og forberedelse. Håper mange tar turen også til vår hage denne søndagen. Det er åpent kl 13 – 18.

Dessuten håper vi veldig på regn i disse dager, for nå blir det tørt, og blomster og roser nærmest trues fram i varmen. Da står de heller ikke lenge før de visner.

IMG_0925                         IMG_0943

IMG_0933

 

Flor Lille og Furulund

Det har tatt litt lengre tid enn først antatt å få ferdigstilt hyblene på Furulund til utleie. Vi regner med å ha rommene ferdige til 1. juli. Det er nå tilrettelagt ett kjøkken og ett tekjøkken til felles bruk for alle de 9 rommene. Det betyr at kjøkkenet i 1.etg. kan overtas av Flor Lille. Dermed er flere rom også tilgjengelige for leie til selskaper/grupper på ca 20 personer for bespisning, møter e.l. All utleie kan bestilles hos Flor Inspirasjon/Flor Lille, tlf. 984 90 535.

 

Sommerferie

Flor Inspirasjon og Flor Lille har sommerferie i hele juli, men kan kontaktes for bestillinger av rom for leie. Vi vil fortsatt arbeide på Furulund i perioder av ferien, selv om kaféen er stengt.

God sommer!

No comments yet

Gi gjerne en tilbakemelding!

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

%d bloggere liker dette: