Gå til innhold

Sommeren gikk så fort..

29. august 2016

Sommeren 2016

Etter å ha gjennomført Hageselskapets «1000 åpne hager» i skikkelig regnvær og blitt overrasket over at det kom 5-6 biler tross været, så kom etter hvert også varmen og sola. Men det varte vel neppe mer enn to uker, så ble det mye regn og svært gode vekstforhold for både blomster og ugras. Tross været, juli er og blir feriemåneden og vi fikk ha feriegjester også langt ut i august!

 

Nytt navn

Hele juli og nesten hele august har Flor Lille holdt stengt. Ikke bare pga feriegjester, men aller helst fordi vi har forsøkt å komme videre med prosjektet Furulund. Vi har bl.a. funnet ut at huset og eiendommen skal skifte navn til Valbergtunet.  2.etg med 9 utleieenheter og 18 senger vil fra nå hete Valbergtunet Hostel, og har fellesrom som kjøkken, stue, bad og toalett.

Flor Inspirasjon får dermed disponere 1.etg. med hall, kaférom, kjøkken, spisestue og salong. Nytt kjøkken vil komme på plass i løpet av oktober.

 

Usikre åpningstider

På grunn av forberedelser til forestående snekring og ferdigstillelse av rommene, vil Flor Lille ha usikre åpningstider framover. Vi forsøker å ha åpent fra kl. 13 lørdager, men det sikreste tegnet er om plakaten står framme. Du kan også sjekke facebook eller sende en melding/ringe meg på 984 90 5365.

Ca 1. nov. bør det være ferdig og vi gir nærmere orientering om åpningstider. Vi regner også med å ha tilbud om utleie av spisestue og salong fra samme dato. Spisestua har plass til 18 (- 22) personer, salongen har plass til ca. 12 – 13 personer.

 

Lefsebaking

Enn så lenge er jeg ikke arbeidsledig. Fortsatt står noen småting igjen å gjøre på Valbergtunet Hostel, hvor jeg vil ha ansvaret for utleien av rommene og vasking etc. I tillegg venter maling i 1. etg.

Dessuten er det tid for høstonna i hagen, epler skal tas vare på og blomsterbed ryddes. Og så er det viktig å ha tid til lefsebaking innimellom. Lefser vil jeg gjerne ha for salg alltid!

 

No comments yet

Gi gjerne en tilbakemelding!

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

%d bloggere liker dette: