Gå til innhold

Ting tar tid…

16. november 2016

Når åpner kaféen?

Ting tar tid, som kjent. Håndverkere blir forsinket, mer enn planlagt skal gjøres, jobben krever mer tid og sosiale hensyn må ivaretas. Vi søker omregulering av kafélokalene fra bolig til kurs- og kafédrift, og tiden går mens vi venter på svar. Det er derfor usikkert når vi kan komme igang med driften av en mer stabil kafé. Vi sikter oss nå inn på å åpne 3. uka i januar, men det er altså usikkert foreløpig.

 

Kunstutstilling

Vi har gjort en avtale med billedkunstner Anne Gro Børresen fra Sandefjord som vil stille ut en del av sine malerier i våre kafélokaler, som en salgsutstilling. Vi er i ferd med å legge til rette for en god utstilling ved å male alle vegger og montere god belysning. Utstillingen vil åpne i januar. Litt usikre åpningstider foreløpig.

 

Kurs, konferanser og selskaper

Noen av våre kaférom kan også benyttes for mindre grupper til kurs, selskap, bespisning eller liknende. Vi har to tilstøtende rom, det ene med 18-22 sitteplasser med høye stoler, det andre med salong til 12 personer. Disse kan leies uavhengig av kafédriften. Ta kontakt for nærmere informasjon. Tlf 984 90 535.

 

Flor Inspirasjons adresse forandres

Flor Inspirasjon har vært knyttet til gården Gjelsås i Arnadal, Stokke.

Flor Inspirasjon omorganiserer nå sine tilbud og flytter all virksomhet til ny adresse: Valbergtunet, Fossnesveien 11, 3160 Stokke.

Vi har besluttet at tilbudet om Hage og Besøkshage vil gå ut, særlig pga rådyrplage i hagen, og fordi hagen derfor sjelden framstår med sine potensielt flotte blomster og roser. Det blir da også slutt på tilbud til grupper, og bespisning og kafé på gården.

No comments yet

Gi gjerne en tilbakemelding!

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

%d bloggere liker dette: