Gå til innhold

Ei rar tid

24. mai 2020

Vi åpnet kaféen 6.mars i år, men måtte stenge allerede uka etter.

Så åpnet vi kaféen igjen til ordinære tider 1.mai. Det vil si at vi holder åpent fredager kl 11.00 – 16.00 og lørdager kl 11.00 – 15.00. Dersom det er gjester som ønsker å handle utover denne åpningstiden, hender det at vi holder åpent litt lenger. Vi ønsker å være tilstede for gjestene våre og bidra til et godt miljø i området, så langt vi kan.

Vi håper å holde åpent hver uke framover og har ikke planlagt ferie som hindrer dette. Vi må likevel ta forbehold om plutselig stengning av kaféen dersom vi får mistanke om fare for smitte av koronaviruset.

1.mai var også starten på et lite bruktutsalg i kaféens lokaler. I tillegg har vi, som tidligere, flotte malerier på veggene utført av kunstner Anne-Gro Børresen. Dette er en salgsutstilling og hun skifter ut bildene en gang i blant.

I kaféens åpningstid tilbyr vi også et åpent stille rom, et kristent tilbedelsesrom, «Varden Adoration House». Dette har inngang fra motsatt side av kaféens inngangsparti, og kan benyttes diskrét av deg som ønsker noen minutter alene eller sammen med venner.

Vi tilbyr i år vafler, lefser, is og brus, samt kaffe og te i kaféen. Vi har laget noen små lefsefat med 7 biter (ei lefse) i tillegg til de vanlige lefsepakkene med tre lefser i. Da er det lettere å få en lefsesmak også i kaféen.

Ta kontakt om du lurer på noe eller ved bestilling av lefser: T. 984 90 535

Vi ønsker hjertelig velkommen inn, både tidligere og nye gjester!

No comments yet

Gi gjerne en tilbakemelding!

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

%d bloggere liker dette: